Culoarea variază de la cupru la maro închis. Dulceața malțului domină, dar nu ar trebui să fie copleșitoare. Caracterul malțului amintește mai degrabă de malțul Münich proaspăt și ușor prăjit, decât de malțul caramelizat. Arome de fructe uscate, precum prune și stafide, pot fi prezente. Doppelbock-urile sunt corpolente, iar conținutul de alcool este în intervalul superior.
De regulă, pachetele noastre de rețete nu conțin agenți de tratare a apei, cu excepția cazului în care acest lucru este specificat în mod specific în descriere.
Malț:
5kg Viking Vienez
2,5kg Viking Munich Dark
300g Melanoidin
Hamei (+timp de fierbere):
50g Hallertau Tradition 60min
Drojdie:
2 pachete W34/70
Pentru pachetele de rețete, oferim instrucțiuni prin Brewfather în engleză, ușor de înțeles. Dacă aveți întrebări în legătură cu acestea, nu ezitați să ne contactați prin whatsapp s-au pe Facebook.
Rețeta completă o găsiți AICI.
Puteți face aprox. 21 de litri de bere.