Malț
Unul dintre ingredientele esențiale pentru fabricarea berii este malțul. Calitatea și procesul său de fabricație determină în mare măsură caracterul berii.
Unul dintre cele mai importante caracteristici este indicele de culoare (EBC sau Lovibond), care indică culoarea așteptată a berii noastre. Factorii care influențează cel mai mult calitatea în timpul depozitării sunt temperatura (<20°C) și umiditatea (<40%RH). Dacă aceste condiții sunt respectate, malțul în saci își păstrează calitatea timp de 2 ani. Este recomandat să folosiți malțul măcinat în 2-3 luni, până la aproximativ jumătate de an nu se observă diferențe semnificative în conținutul său.
Depozităm malțurile pe care le oferim respectând instrucțiunile producătorului, asigurând astfel cea mai bună calitate.
Trimitem malțurile împachetate separat, pe fiecare tip!
Singura excepție sunt kit-urile de malț din rețete care sunt împachetate pe bază de rețetă. Dacă doriți să procedați diferit, vă rugăm să menționați acest lucru în notă de la comanda dvs.
Viking | Weyermann |
Viking Pilsner | Weyermann Pilsner |
Viking Pale Ale | Weyermann Pale Ale |
Viking Vienez | Weyermann Vienez |
Viking Munich Light | Weyermann Munich I. |
Viking Pilsner Smoked | Weyermann Pilsner Smoked |
Viking Wheat Smoked | Weyermann Wheat Smoked |
Viking Caramel Pale | Weyermann Carapils |
Viking Dextrin | Weyermann Carapils |
Viking Caramel 30 | Weyermann Carahell |
Viking Caramel 50 | Weyermann Carared |
Viking Biscuit | Weyermann Abbaye |
Viking Red Ale | Weyermann Melanoidin |
Viking Caramel 100 | Weyermann Caramunich I. |
Viking Caramel 150 | Weyermann Caramunich III. |
Viking Orz Prăjit | Weyermann Orz Prăjit |
Viking Chocolate Light | Weyermann Carafa I. |
Viking Chocolate Dark | Weyermann Carafa II. |
Viking Black | Weyermann Carafa III. |
Viking Secară | Weyermann Secară |
Viking Ovăz | - |