Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Articole despre homebrewing

Avem ceva special pentru voi: un adevărat clasic, ușor de consumat, cu o efervescență condimentată. Cu gustul său revigorant, este alegerea perfectă pentru orice ocazie. Încearcă-l și bucură-te de o experiență plină de arome armonioase!

După fiecare fermentație, sute de miliarde de celule inocente de drojdie sunt vărsate în canalizare.

Cred că nu există berar pe lume care, auzind de NEIPA, să nu-și imagineze imediat o bere proaspătă, galbenă cu o textură netedă și opalescentă

- Ce este? Are un diametru de 0,005-0,01 mm și face bere bună?

- Drojdia de bere.

Vom discuta despre originile și tipurile acesteia.

După apă, cea mai utilizată materie primă la fabricarea berii este malțul.

Probabil și în cercul tău de prieteni există persoane cu intoleranță la gluten, este un subiect frecvent și la noi.

Mulți homebrewers au nelămuriri în ceea ce privește tratarea apei, așa că am încercat să clarificăm puțin problema.

Mashing-ul nu poate fi nicicum ignorată. În bere, după apă, malțul este prezent în cea mai mare cantitate.

Grupul Lesaffre, și Fermentis din cadrul acestuia, este unul dintre cei mai mari producători de drojdie de bere din lume.