Stil |
Aromă |
Foculație |
Toleranță la alcool |
Conditioning |
neutru |
- |
18 % |
CBC-1 ajută în refermentarea și stabilitatea berii. Nu afectează maltotrioza, astfel că corpul berii este păstrat. Tulpina are un gust neutru; în timpul fermentației primare, se recomandă o doză de 5-10g/10l, pentru hard seltzere 5g/10l, iar pentru fermentația în sticlă, producătorul recomandă o doză de 1g/10l. CBC-1 este o drojdie cu adevărat puternică, care în timpul fermentației produce proteine care împiedică funcționarea altor drojdii. Acest lucru este benefic în special atunci când dorim să menținem berea într-o anumită stare. Pentru CBC-1, este necesară o mare atenție la igienă pentru a evita contaminarea încrucișată. Această drojdie are o capacitate de toleranță la alcool și presiune foarte ridicată.
Tipuri de bere recomandate: gamă largă de bere
Temperatura ideală: 15 - 20 °C
Dozaj: 5 - 10g/10l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
Lallemand eliberează drojdiile pe piață doar după teste complete. Dacă folosești această drojdie, nu va intra drojdie sălbatică în berea ta.
Aici poți citi mai mult despre drojdia Lallemand