Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
Kveik este un termen în limba norvegiană care înseamnă drojdie. În Norvegia, era o tradiție să păstreze drojdia după folosire și să o transmită din generație în generație. Tulpina Lalbrew Voss a fost prezentată publicului de către Sigmund Gjerness (Voss, Norvegia), care a făcut bere folosind metode tradiționale din anii '80. Temperatura optimă de fermentare este între 35-40°C. Fermentația are loc în mod obișnuit în 2-3 zile. În partea inferioară a gamei, se caracterizează prin arome neutre, iar în partea superioară, ușoare arome de portocale și citrice.
Tipuri de bere recomandate: Kveik, fructuos
Temperatura ideală: 25 - 40 °C
Dozaj: 5-10g/10l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
Lallemand eliberează drojdiile pe piață doar după teste complete. Dacă folosești această drojdie, nu va intra drojdie sălbatică în berea ta.
Aici poți citi mai mult despre drojdia Lallemand