Stil |
Aromă |
Foculație |
Toleranță la alcool |
Belgian Wit |
fructe,banane,cuișor |
scăzut |
12 % |
LalBrew Wit™ este o tulpină relativ neutră de bere de grâu, care poate fi folosită pentru producerea unei varietăți de stiluri de bere de grâu. LalBrew Wit™ produce nivele mai scăzute de esteri și fenoli decât tulpinile tradiționale de hefeweizen, cum ar fi LalBrew Munich Classic™. LalBrew Wit™ furnizează profilul de bază al aromelor de banane și condimente, dar lasă loc berarului să aducă în prim-plan alte condimente caracteristice berilor belgiene.
Tipuri de bere recomandate: Belgian Witbier, American Wheat, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis și Weizenbock
Temperatura ideală: 17 - 22 °C
Dozaj: 5 - 10g/10l
You can read more about the yeast here
Lallemand releases yeasts for commercial use only after full testing. If you use this yeast, wild yeast cannot get into your beer from the yeast.
You can read more about Lallemand here