Stil | Aromă | Foculație | Toleranță la alcool |
---|
Mead | proaspăt, floral | înalt | 18 % |
Tulpină cu producție ridicată de esteri, care conferă esteri proaspeți și florali, în special când fermentarea are loc la temperaturi scăzute. Această drojdie are o capacitate ridicată de toleranță la alcool și fermentează bine într-o gamă largă de temperaturi.
Tipuri de bere recomandate: mindenfajta mead Stilhoz
Temperatura ideală: 15 - 30 °C
Dozaj: 10g/23l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
A treia cea mai mare companie producătoare de drojdii din lume, după Fermentis și Lallemand, este axată pe piața homebrewer-ilor. Compania provine din Noua Zeelandă, unde de mult timp a fost în plină expansiune revoluția berii artizanale. Gândiți-vă doar la hameiurile speciale din Noua Zeelandă, care au fost dezvoltate de decenii pentru cultura lor a berii.
Aici poți citi mai mult despre Mangrove Jack's