Stil | Aromă | Foculație | Toleranță la alcool |
---|
Wit | Condimentat ușor, gumă de mestecat | scăzut | 8 % |
Tradiționala drojdie de fermentație superioară, cu o armonie perfectă între aromele fructate și condimentate, cu o notă ușor dulceagă.
Tipuri de bere recomandate: Witbier, Grand Cru, Condimentat Ale, stb.
Temperatura ideală: 18 - 25 °C
Dozaj: 10g/23l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
A treia cea mai mare companie producătoare de drojdii din lume, după Fermentis și Lallemand, este axată pe piața homebrewer-ilor. Compania provine din Noua Zeelandă, unde de mult timp a fost în plină expansiune revoluția berii artizanale. Gândiți-vă doar la hameiurile speciale din Noua Zeelandă, care au fost dezvoltate de decenii pentru cultura lor a berii.
Aici poți citi mai mult despre Mangrove Jack's