Stil | Aromă | Foculație | Toleranță la alcool |
---|
Ale | hamei uscat | înalt | 10 % |
Un amestec de enzime de drojdie care amplifică aromele și esterii, perfect pentru IPA-uri New England, tulburi și fructate. Enzimele evidențiază aromele și gusturile cu adăugarea ulterioară a hameiului și a fructelor.
Tipuri de bere recomandate: New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, IPA American, Pale Ale America, etc.
Temperatura ideală: 18 - 22 °C
Dozaj: 10g/23l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
A treia cea mai mare companie producătoare de drojdii din lume, după Fermentis și Lallemand, este axată pe piața homebrewer-ilor. Compania provine din Noua Zeelandă, unde de mult timp a fost în plină expansiune revoluția berii artizanale. Gândiți-vă doar la hameiurile speciale din Noua Zeelandă, care au fost dezvoltate de decenii pentru cultura lor a berii.
Aici poți citi mai mult despre Mangrove Jack's