Stil | Aromă | Foculație | Toleranță la alcool |
---|
saison | fructuos,Condimentat | înalt | 9-11 % |
Tulpinile BE-134 și BE-256 sunt foarte similare atât în ceea ce privește caracterul, cât și condițiile de fermentație. Tulpina BE-256 fermentează în mod deosebit de bine, rezultând o bere uscată. Floculația sa este ridicată, iar drojdia se sedimentează bine. Are un caracter fructat, floral și condimentat. Recomandată pentru bere în stil belgian.
Tipuri de bere recomandate: Saison, Belgian IPA, Blonde, Duppel, Trippel, Quadrupel
Temperatura ideală: 18 - 28 °C
Dozaj: 5-8g/10l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
Fermentis este una dintre cele mai populare drojdii din lume. Popularitatea sa nu este întâmplătoare. Este caracterizată de o calitate excelentă, fiabilitate și prețuri accesibile.
Aici poți citi mai mult despre Fermentis