Stil | Aromă | Foculație | Toleranță la alcool |
---|
Kölsch | fructuos,floral | scăzut | 9-11 % |
Drojdie germană, celebră pentru caracterul său subtil de fermentație. În funcție de condiții, prezintă arome florale și fructate echilibrate. Ideală pentru berea germană Kölsch, belgianul wit și anumite variante de bere de sezon, cum ar fi berea de soc. Potrivită pentru berile puternic hameiate și capabile să formeze o spumă bogată și solidă în timpul fermentației.
Tipuri de bere recomandate: Kölsch, Belga Wit, beri sezonale, NEIPA
Temperatura ideală: 18 - 28 °C
Dozaj: 5-8g/10l
Aici poți afla mai mult despre drojdie
Fermentis este una dintre cele mai populare drojdii din lume. Popularitatea sa nu este întâmplătoare. Este caracterizată de o calitate excelentă, fiabilitate și prețuri accesibile.
Aici poți citi mai mult despre Fermentis