Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
Extractul de malț lichid din grâu este un ingredient de calitate superioară, perfect pentru fabricarea berilor pe bază de grâu, precum weizen, witbier sau alte stiluri similare. Produs din malț de grâu selectat, acest extract contribuie la obținerea unei beri cu spumă densă, corp echilibrat și arome caracteristice, ușor dulci și cremoase.
EBC: 30-40
Extractul de malț lichid este preferat de berari pentru pregătirea starterelor sau multiplicarea drojdiei. De asemenea, este utilizat frecvent pentru creșterea conținutului de extract al mustului sau chiar pentru producerea berii exclusiv din extract de malț. Un mare avantaj față de zahăr este faptul că acest extract conține enzime și adaugă zaharuri în mod natural în bere.
Tipuri de bere recomandate: bere grâuRandament: -Utilizare: 100%Origine: Republica Cehă
️ Atenție: extractul de malț lichid are o consistență asemănătoare mierii și se poate lipi ușor de suprafețe.