Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Hefeweizen - 10L
Hefeweizen - 10L
50,30 RON

Hefeweizen - 10L

Bere tradițională bavareză de grâu.

Acest stil a fost atât de important în Germania încât a reușit să ocolească Reinheitsgebot-ul!

Pe stoc   (2 buc)
50,30 RON
Puncte bonus: 1,51 RON
Descriere

Stilul a apărut la începutul secolului al XVI-lea în Bavaria. Conform Reinheitsgebot-ului german, berea poate fi fabricată doar din apă, malț de orz, hamei și drojdie. Totuși, această bere este atât de delicioasă încât au făcut o excepție în lege și au permis și utilizarea grâului pentru acest tip de bere. Trebuie să conțină cel puțin 51% malț de grâu. De asemenea, un ingredient important este clorura de sodiu. Nivelul ridicat de sodiu face această bere atât de plăcută de băut, iar clorura ajută berea să alunece mai neted.

 

În mod obișnuit, pachetele noastre de rețete nu conțin aditivi pentru tratarea apei, cu excepția cazului în care este specificat altfel în descriere.    

 

Malț:

1kg Viking Grâu

1 kg Viking Pilsner 

   

Hamei (+timp de fierbere):

15g Hallertau Tradition - 60 minute

Drojdie:

1/4 pachet Fermentis WB-06  

 

Rețeta poate fi găsită AICI.

Puteți prepara în jur de 10 litri de bere. 

Produse suplimentare