Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
Te deranjează aburul când gătești? Atunci condensatorul de abur este soluția!
La prepararea berii în interior, mulți oameni constată că se produce o cantitate mare de abur, care în mod ideal ar trebui să fie ventilat printr-un ventilator sau condensator pentru a evita deteriorările cauzate de umidității în încăpere.
Potrivit și pentru BrewZilla 65l, Grainfather G30 și dispozitive similare cu cleme pentru capac.
Diametru gaura: 47 mm
Condensatorul furnizează apă rece, iar aburul se răcește printr-o duză încorporată, astfel încât curge sub formă de apă. Apa este evacuată printr-un furtun din partea inferioară într-un canal de scurgere sau recipient.
Utilizare:
1. Aduceți mashul la fierbere, opriți alimentarea și așteptați ca spuma să se diminueze.2. Așezați capacul pe el și fixați-l cu clemele de blocare pe partea laterală a aparatului de bere.3. Asigurați-vă că orificiul de evacuare este plasat deasupra scurgerii sau că există un recipient dedesubt. Conectați furtunul la conectorul furtunului și lăsați-l să atârne drept în jos.NOTĂ: Dacă ieșirea este blocată, se va acumula contra-presiune în condensator, deci asigurați-vă că furtunul nu este îndoit sau blocat în apă.4. Conectați-vă la apă și setați presiunea la o cantitate „moderată” de apă (aproximativ 0,6 litri pe minut)5. Adăugați hamei etc. prin îndepărtarea capacului condensatorului de abur sau prin deschiderea clemelor și ridicând ușor capacul.NOTĂ: Când capacul este deschis, iese abur extrem de fierbinte. Prin urmare, vă recomandăm insistent folosirea mănușilor de gătit sau similare pentru a evita eventualele arsuri.