Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
Numele vechi al malțului de ciocolată este Chocolate DarkEBC: 800 - 1000
Malțul de ciocolată ușoară Viking este obținut prin prăjirea malțului Pilsen. Temperatura este mai mică decât în cazul malțului negru. Are o aromă prăjită, dar și o ușoară aromă de ciocolată neagră și cafea. Chiar și în cantități mici, adaugă o schimbare semnificativă berii, atât în gust, cât și în culoare.
Tipuri de bere recomandate: dark ales, recomandate în special: porter, stout
Yield: min 67%
Utilizare: max. 10%
Locul de origine: Finlanda
Viking Malt se ridică dintr-un mic oraș din Finlanda la faima mondială. De-a lungul timpului, mai multe fabrici de malț au fuzionat în regiunea baltică. În prezent, Viking Malt este cea mai mare companie de malț din Europa de Nord, a 5-a ca mărime din Europa. Compania își procură cerealele din țările mai puțin industrializate din nordul și estul Europei, unde poluarea aerului este mai mică. Malțul realizat în acest fel are un caracter "mai curat".
Prețul afișat este prețul brut, comanda minimă este de 0.1kg. Dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare, de exemplu 1,5 kg de malț, puneți 15 bucăți de produs în coș sau 23 de bucăți dacă doriți 2,3 kg.