Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
EBC: 14 - 18
Viking Malțul München se caracterizează printr-un caracter aromatic, malțos. Caracterul său se realizează prin uscare la o temperatură mai ridicată de 110-120°C. Crește durabilitatea spumei și corpul.
Bere recomandată tipK: Dark ales, recomandată în special: Porter, Stout
Yield: min 78%
Utilizare: ? %
Locul de origine: Finlanda
Viking Malt se ridică dintr-un mic oraș din Finlanda la faima mondială. De-a lungul timpului, mai multe fabrici de malț au fuzionat în regiunea baltică. În prezent, Viking Malt este cea mai mare companie de malț din Europa de Nord, a 5-a ca mărime din Europa. Compania își procură cerealele din țările mai puțin industrializate din nordul și estul Europei, unde poluarea aerului este mai mică. Malțul realizat în acest fel are un caracter "mai curat".
Prețul afișat este prețul brut, comanda minimă este de 0.1kg. Dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare, de exemplu 1,5 kg de malț, puneți 15 bucăți de produs în coș sau 23 de bucăți dacă doriți 2,3 kg.