Malțul Viking München se caracterizează printr-un caracter aromat, de malț. Caracterul său rezultă din uscarea malțului la o temperatură mai mare de 110-120°C. Rezultă o bere corpolentă cu o spumă durabilă.
Tipuri de bere recomandate: dark ales, recomandat în special: porter, stout
Randament: min 78%
Utilizare: ? %
Locul de origine: Finlanda
Aici puteți citi descrierea completă (în engleză)
Viking Malt este pe drum spre faima mondială dintr-un mic oraș finlandez. De-a lungul timpului, mai multe fabrici de malț au fuzionat în regiunea baltică. În prezent, Viking Malt este cea mai mare companie de malț din Europa de Nord, a 5-a ca mărime din Europa. Compania achizitioneaza cereale din tarile mai putin industrializate din nordul si estul Europei, unde poluarea aerului este mai redusa. Malțul astfel produs are un caracter „mai curat”.
Aici puteți citi mai multe despre Viking Malt
Prețul indicat este un preț brut și se aplică la 0,1 kg. Cantitatea minimă care poate fi expediată în acest caz este de 10 kg și multiplii acestora.