Weyermann® Melanoidin este un malț special prăjit, cu o aromă intensă de malț și proprietăți unice pentru bere. Se caracterizează printr-o modificare ridicată atât a proteinelor, cât și a amidonului, măcinare excelentă, valori scăzute de β-glucoză și un conținut ridicat de aciditate. Aceste atribute contribuie la stabilitatea aromei, oferă corp berii și un profil gustativ neted. Malțul Weyermann® Melanoidin conferă o culoare de chihlimbar profund berii. Aroma sa bogată de malț dezvăluie note de miere și biscuiți. Cel mai mult se utilizează în beri de culoare închisă sau roșie, precum Amber Ale, Scottish Ale, Irish Red Ale, Bock și Kellerbier.
Afacerea familiei Weyermann are o istorie veche de secole. Volumul producției este de 60000 tone/an, dar este un producător de malț de renume mondial. În plus față de locația centrală din Bamberg, producția are loc în mai multe locații. În ceea ce privește calitatea, obținem ceea ce așteptăm de la o companie germană: calitate și fiabilitate.
Prețul afișat este prețul brut, comanda minimă este de 0.1kg. Dacă aveți nevoie de o cantitate mai mare, de exemplu 1,5 kg de malț, puneți 15 bucăți de produs în coș sau 23 de bucăți dacă doriți 2,3 kg.