Echipamente și ingrediente pentru berari.
Împreună, transformăm pasiunea în bere!
Batch: 10L
Malț ușor până la moderat dulce, dar devine moderat uscat și uscat final, alcoolul se simte și în postgust. Caracter moale de drojdie, cu zahăr ușor caramelizat sau dulceață asemănătoare mierii în gură.
Caracteristici:
Alcool.: aprox. 8%
IBU: 22-28
Temperatura de fermentare: 20-25 ºC
Drojdie: Drojdie Belgian Abbey 10g
Pachet: 10 litri
Ingrediente necesare: 600 g extract lichid de malț sau 500 g dextroză/zahăr din struguri
Ingredientele necesare nu sunt incluse în pachet, vă lăsăm pe dumneavoastră să le cumpărați. Dextroza este un zahăr simplu, putem folosi în loc fructoză și zahăr granulat.
Ghid de gătit AICI .
Din acest kit puteți prepara aprox. 10 litri de bere.