Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Nazareth - NEIPA - 21L
Nazareth - NEIPA - 21L
350,00 RON

Nazareth - NEIPA - 21L

Szabó Dávid, Prohászka Dávid

X. Concursul Internațional al Berăriilor artizanale: Medalia de aur

Pe stoc   (4 buc)
350,00 RON
Puncte bonus: 10,50 RON
Descriere

Rețeta de NEIPA a lui Szabó Dávid și Prohászka Dávid, câștigătoare a medaliei de aur la competiția jubiliară, a X-a ediție a Berăriilor artizanale.

"Această rețetă este ajustată lunar, cu atenție, schimbând întotdeauna doar un (maxim două :)) ingredient sau modificând profilul apei, de unde și numele de muncă: 'bătălia lunară'."

Despre stil: Sper că nu mai trebuie să prezint asta nimănui :) Este o bere cu accent pe hamei, cu o senzație mătăsoasă în gură, cu hamei din partea estică a Americii.

 

De regulă, pachetele noastre de rețete nu conțin agenți de tratare a apei, cu excepția cazului în care acest lucru este specificat în mod specific în descriere.    

 

Malțuri:

4,5 kg Viking Pilsner

0,6 kg fulgi de ovaz

0,6 kg fulgi de grâu

0,4 kg malț de ovăz

0,6 kg malț de grâu

 

Hamei (+timp de fierbere):

30g Mozaic LUPOMAX - 20 de minute jacuzzi la 80℃

50g Citra - 20 minute whirpool la 80℃

20g Mozaic LUPOMAX - Hopping de biotransformare, a 2-a zi de fermentare

30g Citra - Hopping de biotransformare, a 2-a zi de fermentație

100g Mozaic LUPOMAX - Hamei dry hopping la sfarsitul fermentatiei, dupa racire, timp de 48 de ore

120g Citra - Hamei dry hopping la sfarsitul fermentatiei, dupa racire, timp de 48 de ore

130g Sabro - Hamei dry hopping la sfarsitul fermentatiei, dupa racire, timp de 48 de ore

 

Drojdie:

Lallemand Verdant IPA

 

Rețeta o găsiți AICI.

Puteți face aprox. 21 de litri de bere.

Info produs
Etichete
premiat,Nazareth,neipa
Temperatura de fermentare (°C)
18
Mărimea batch (litri)
21