Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Norse Nectar Espe kveik
Norse Nectar Espe kveik
31,00 RON

Norse Nectar Espe kveik

Stil Aromă
Stout, Porter, Pale Ale coniac, prună uscată
Pe stoc   (8 buc)
31,00 RON
Puncte bonus: 0,93 RON
Descriere

 

Stil Aromă Floculație Toleranță la alcool
Stout, Porter, Pale Ale coniac, prună uscată înalt ~11 %

 

Este important de menționat că aceste tulpini de drojdie sunt atât de noi încât nu pot fi comandate pentru tipuri specifice de bere. Tipul indicat este doar o recomandare. Încă există multe aspecte noi de descoperit în aceste tulpini, motiv pentru care merită să le încercați și în alte stiluri de bere.

 

Din cauza fermentației rapide, drojdia are nevoie de mulți nutrienți, așa că este necesar să adăugăm 10g/20l de nutrient. Fără nutrient, drojdia este supusă unui stres mai mare, ceea ce poate duce la apariția unor arome nedorite în berea finală.

 

Recomandată la tipuri de bere: Stout, Porter, Pale Ale

Temperatura ideală de fermentare: 20 - 32 °C

Dozaj: 1 plic/21l

Plicul conține 3g de drojdie, ceea ce, conform experienței noastre, este suficient pentru a fermenta o șarjă de 21 litri.

Rehidratați drojdia în 200 ml de must de bere (înainte de fierbere), răcit, timp de 30-60 de minute.

Info produs
Stil
kveik
Temperatură
20 – 30 °C
Floculație
înaltă
Toleranță la alcool
9 – 11 v/v%
Aromă
Koniac, Prune uscată
Produse suplimentare