Stil |
Aromă |
Floculație |
Toleranță la alcool |
Pale Ale |
coajă de portocală, citrice |
înalt |
~13 % |
Este important de menționat că aceste tulpini de drojdie sunt atât de noi încât nu pot fi comandate pentru tipuri specifice de bere. Tipul indicat este doar o recomandare. Încă există multe aspecte noi de descoperit în aceste tulpini, motiv pentru care merită să le încercați și în alte stiluri de bere.
Din cauza fermentației rapide, drojdia are nevoie de mulți nutrienți, așa că este necesar să adăugăm 10g/20l de nutrient. Fără nutrient, drojdia este supusă unui stres mai mare, ceea ce poate duce la apariția unor arome nedorite în berea finală.
Recomandată la tipuri de bere: Pale Ale
Temperatura ideală de fermentare: 20 - 43 °C
Dozaj: 1 plic/21l
Plicul conține 3g de drojdie, ceea ce, conform experienței noastre, este suficient pentru a fermenta o șarjă de 21 litri.
Rehidratați drojdia în 200 ml de must de bere (înainte de fierbere), răcit, timp de 30-60 de minute.