O versiune mai puternică de "pub" a Table Saison. În timp ce prima era consumată la locul de muncă, aceasta era servită mai ales în momente festive sau scoasă în oraș pentru sărbătorile de după serviciu. Prepararea este similară cu cea a Table Saison, dar cu mai mult malț. Conținutul mai ridicat de alcool înseamnă că necesită o perioadă de maturare ceva mai lungă. Saison se consumă proaspăt, așa că merită să așteptați o lună de la îmbuteliere și apoi să verificați în fiecare săptămână pentru a vedea când ajunge la aroma potrivită pentru dumneavoastră.
În mod obișnuit, pachetele noastre de rețete nu conțin aditivi pentru tratarea apei, cu excepția cazului în care este specificat altfel în descriere.
Malț:
5.6kg Viking Pilsner
300g Viking Biscuit
Hamei (+timp de fierbere):
10g Magnum - 60 minut
30g Tettnanger - 30 minut
20g Tettnanger - 15 minut
Drojdie:
1 buc. Lallemand Belle Saison
Rețeta poate fi găsită AICI.
Puteți prepara în jur de 21 litri de bere.