Portik Cseres Zalán, un producător casnic de bere, a câștigat medalia de aur cu rețeta sa de West Coast IPA. Este câștigătorul absolut al primei ediții a Concursului de Bere Casnic din Csopak. O adevărată West Coast IPA cu arome citrice, de pin și revigorantă, care satisface chiar și cei mai mari fani ai hameiului.
De regulă, pachetele noastre de rețete nu conțin agenți de tratare a apei, cu excepția cazului în care acest lucru este specificat în mod specific în descriere.
Malțuri:
5,25 kg malț Viking Pale ale
0,25 kg Viking Caramel 100
0,25 kg malț Viking Dextrin
Hamei (+timp de fierbere):
15 g Magnum - 60 de minute
50g Centennial - 80C whirpool, 20 de minute
50g El Dorado - 80C whirpool, 20 minute
50g Zappa - 80C whirpool, 20 minute
50g Centennial - dry hopping, 2 zile
50g El Dorado - dry hopping, 2 zile
50g Zappa - dry hopping, 2 zile
Drojdie:
Fermentis US-05
Brewline Activive Dip - 5g
Reteta o gasiti AICI.
Puteți face aprox. 21 de litri de bere.