Echipamente și ingrediente pentru berari.


Împreună, transformăm pasiunea în bere!

Zmeură acră 21L
Zmeură acră 21L
70,30 RON

Zmeură acră 21L

O adevărată reîmprospătare de vară. Ușor fructată, 4,7% alcool, cu o aromă masivă de zmeură.

Pe stoc   (41 buc)
70,30 RON
Puncte bonus: 2,11 RON
Descriere

De fapt, zmeura poate fi înlocuită cu orice fruct acrișor, cum ar fi cireșele, pentru a obține o bere cu note acrișoare. Rețineți că zmeura nu este inclusă în pachet. Este recomandat să o cumpărați congelată din magazin, însă și zmeura culeasă acasă este perfectă.

Cum să pregătiți zmeura:

Dacă este congelată:

  1. Lăsați zmeura să se dezghețe la temperatura camerei.
  2. Amestecați bine cu un robot de bucătărie și recongelați.
  3. Cu o zi înainte de utilizare, scoateți zmeura din congelator și lăsați-o să se dezghețe în frigider.
  4. Adăugați zmeura în bere în ziua a 8-a sau a 9-a de fermentare. Lăsați să stea timp de 3-4 zile, apoi începeți procesul de cold crash.

Dacă este proaspătă:

  1. Amestecați zmeura cu un robot de bucătărie și congelați-o.
  2. Dezghețați la temperatura camerei, apoi recongelați.
  3. Cu o zi înainte de utilizare, scoateți zmeura din congelator și lăsați-o să se dezghețe în frigider.
  4. Adăugați zmeura în bere în ziua a 8-a sau a 9-a de fermentare. Lăsați să stea timp de 3-4 zile, apoi începeți procesul de cold crash.

Acești pași asigură extragerea maximă a aromelor și contribuie la o bere cu un gust complex și echilibrat.

 

De regulă, pachetele noastre de rețete nu conțin agenți de tratare a apei, cu excepția cazului în care acest lucru este specificat în mod specific în descriere.

 

Malț:

2.3kg Viking Pilsner 

2.3kg Malț de grâu

2500g zmeură (nu este înclusă în pachet, se procură separat)  

Hamei (+timp de fierbere):

5g Magnum - 30min 

  

Drojdie:

1 db  Brewline Sour (Philly Sour)    

 

Rețeta poate fi găsită AICI.

Puteți prepara în jur de 21 litri de bere.